11 februari 2022

Facturatie KRP-registratie start 15 februari 2022

facturatie

ProCERT verstuurt vanuit PE Online vanaf 15 februari 2022 de jaarfactuur voor 2022. PE Online voert de facturering uit op verzoek van ProCERT. Dat betekent dat je een bericht ontvangt van PE Online dat jouw factuur klaarstaat. Daarvoor moet je inloggen in PE Online.

Incasseren via CM.com

Je betaalt de registratiekosten via CM.com, zoals aangegeven is op de factuur. CM.com incasseert namens ProCERT de bedragen. Zodra via CM.com de betaling is ontvangen, zal dit in PE Online zichtbaar zijn en door ProCERT als ‘betaald’ worden geregistreerd.

Banknummer Deutsche Bank

De betaling moet worden uitgevoerd via i-Deal of door zelf het bedrag over te boeken aan de hand van de gegevens op de factuur die in het bericht is meegestuurd of in jouw PE Online dossier is opgenomen (rekeningnummer NL45DEUT******7556 t.n.v. CM.com stichting).

Net als vorig jaar wordt ook nu weer een betalingslink meegestuurd om direct via i-Deal te betalen. Mocht deze betalingslink niet werken, dan kan in dat geval een KRP-lid het factuurbedrag overboeken aan de hand van de betalingsgegevens in de factuur. Het is sinds 1 januari 2021 niet meer mogelijk om via automatische incasso te betalen. Die mogelijkheid komt ook niet meer terug.

Jaarbedrag

Het jaarbedrag is € 103,50 (excl. BTW) en voor ProVoet-leden is het jaarbedrag € 53,50 (excl. Btw). De jaarbetaling is gekoppeld aan PE Online en vindt altijd medio februari van dat jaar plaats. Dit betalingsproces is geautomatiseerd en het is niet mogelijk om hiervan af te wijken of een individuele betalingsregeling te treffen. De kosten worden jaarlijks in rekening gebracht bij de KRP-geregistreerde.

Consequentie niet betalen van de factuur

Wanneer je jouw factuur niet betaalt (na diverse herinneringen en aanmaningen), kan dit uiteindelijk betekenen dat je conform het registratiereglement uitgeschreven wordt uit het KRP van ProCERT. De uitschrijvingsdatum is gelijk aan de datum waarop je het bedrag verschuldigd bent. In dit geval word je bij het uitblijven van een betaling uitgeschreven per 1 januari 2022. Dit kan consequenties hebben voor jouw cliënten. 

Meer weten?

Heeft u nog een vraag naar aanleiding van dit bericht?
Laat het ons weten.

Neem contact op

Terug naar overzicht